Tervetuloa 

Politiikan toimittajien määrä oli vielä 1960-luvulla nykyiseen verrattuna vähäinen. Alan toimittajia oli vain kourallinen, esimerkiksi Helsingin Sanomilla oli vuosikymmenen alussa vain kaksi eduskuntatoimittajaa. Vielä 1960-luvulla politiikkaa leimasi salailukulttuuri. Toimittajien työskentelyolosuhteet eduskunnassa olivat olivat monessa suhteessa heikot nykyiseen verrattuna.

Keväällä 1967 Helsingin Sanomien ja Yleisradion eduskuntatoimittajat Karolus Kinnunen ja Antti Pullinen keskustelivat yhdistyksen perustamisesta.

Lue lisää

Politiikan toimittaja Facebookissa

Politiikan toimittajien jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä. Yhdistyksen hallituksen FB-ryhmän viralliset ylläpitäjät hyväksyvät ryhmäjäsenyyden pyyntöä vastaan. Rohkeasti mukaan!

Liity ryhmäämme

Historia 

Politiikan toimittajat ry perustettiin vuonna 1967. Alunperin nimellä Poliitiset toimittajat toiminut yhdistys vaihtoi nimeään 1997. Yhdistys täyttää 50 vuotta 2017.

Lue lisää  

Politiikan tieto

    

Politiikan toimittajat julkaisee vuosittain Politiikan tieto -kalenteria, johon on tallennettu hyödyllisiä yhteystietoja valtion hallintoon, eduskuntaan, aluehallintoon, etu- ja työmarkkinajärjestöihin.

Lue lisää  


Politiikan toimittajat ry | Johannes Ijäs / Demokraatti PL 338, 00531 Helsinki | info[at]politiikantoimittajat.fi